O nama

Privredno društvo "Gugi Commerce" d.o.o   Budva,  osnovano je 1999. godine.

Branislav Savić,  diplomirani ekonomista,  kao osnivač i vlasnik Društva , zajedno sa saradnicima, formirao  je  jednu kompleksnu organizaciju samostalnog građevinskog  preduzeća.
Od osnivanja pa do danas,  obim poslova značajno se proširio, tako da se od jednog malog Društva, stvorilo ime koje predstavlja sinonim za  profesionalnost , kavalitet, odgovornost  kao i uspješnost  u obavljanju poslova:

  • prodaja i prevoz građevinskog materijala
  • pružanja usluga transporta roba
  • izvođenja svih građevinskih radova u oblasti nisko i visoko gradnje
  • proizvodnje betona
  • Gugi commerce je proširio ponudu sopstvenim turističkim objektima u Tivtu www.jelenavileapartmani.me, kao i brojnim nekretninama koje su namjenjene tržištu.

Društvo zapošljava  oko 50 stalno zaposlenih, koji svojim stručnom osposobljenošću ispunjavaju sve zakonom utvrđene uslove za kvalitetno obavljanje preuzetih  poslova i zadataka.

Više decenijski  uspješan rad, kao i usklađenost sa međunarodnim standardima, učinio je Gugi commerce poznatom, uglednom i modernom kompanijom pozicioniranom  u samom  vrhu   graditeljske scene, kako u Crnoj Gori  tako i sire, u regionu. U prilog tome govore, mnogobrojni izgrađeni objekti, ali i pozitivne ocjene o radu, kvalitetu i profesionalnosti, koje dolaze od strane investitora i korisnika naših usluga.

Neprekidnim ulaganjima i unapređivanjem kako u kadrove tako i u opremu, stekli smo znanje, mogućnosti i iskustvo da danas, Gugi commerce za Vas može izvesti radove, kako u visokogradnji  tako i u niskogradnji, po sistemu “ključ u ruke”. U praksi, to znači da je preduzeće Gugi commerce osposobljeno da kvalitetno i u dogovorenom roku izvede: zemljane radove, radove na iskopu terena, radove na nasipanju kamenog agregata, takođe da izvede radove na izradi konstrukcije objekta, kao i sve prateće, zanatske radove.

Usklađenost sa zahtjevima projekata, završetkom  radova u okviru budžeta, poštovanjem  ugovorenih  obavezama prema investitoru, dobitna je poslovna strategija preduzeća.